#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / pastís / hivern / estiu / dolç /

PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 70 g de farina

 5 g de llevat en pols

 1 plàtan

 40 g de iogurt natural

 0.5 cullerada de cafè soluble

 1 cullerada de pell de llima

 40 g d'oli de gira-sol

 50 g de sucre

 1 ou

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 160 °C. Passem la farina i el llevat per un colador de malla fina. Hi afegim la resta dels ingredients i ho passem tot pel Turmix fins a obtenir una massa homogènia. Aboquem la massa en un motlle untat amb mantega i enfarinat, i la deixem coure al forn 35 minuts o fins que punxem amb un ganivet al mig i surti net.

 

ET RECOMANEM

Podem afegir trossets de plàtan al damunt del pastís abans de cuinar-lo. Si no tenim llima, podem utilitzar llimona.