Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

45 minuts

Racions:

3

COM HO FEM?

Escalfem el forn a 160 °C. Passem la farina i el llevat per un colador de malla fina. Hi afegim la resta dels ingredients i ho passem tot pel Turmix fins a obtenir una massa homogènia. Aboquem la massa en un motlle untat amb mantega i enfarinat, i la deixem coure al forn 35 minuts o fins que punxem amb un ganivet al mig i surti net.

NECESSITAREM:

  • 70 g de farina
  • 5 g de llevat en pols
  • 1 plàtan
  • 40 g de iogurt natural
  • 0'5 cullerada de cafè soluble
  • 1 cullerada de pell de llima
  • 40 g d'oli de gira-sol
  • 50 g de sucre
  • 1 ou.

ET RECOMANEM

Podem afegir trossets de plàtan al damunt del pastís abans de cuinar-lo. Si no tenim llima podem utilitzar llimona.