#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / tardor / hivern / dolç /

POMA FLAMEJADA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 poma

 0.75 cullerada de mantega

 3 cullerades de rom o conyac

 4 cullerades de suc de taronja

 0.5 cullerada de panses

 1 cullerada de sucre morè

 1 pessic de canyella en pols

 

 


COM HO FEM?

 

Pelem la poma i la tallem a daus. Escalfem la mantega en una paella fins que comenci a tornar-se marró, hi afegim la poma i la saltem uns minuts i hi afegim l’alcohol. Quan s’hagi evaporat, hi afegim el suc, les panses, el sucre i la canyella. Ho deixem coure fins que s’espesseixi.

 

ET RECOMANEM

Ho servim amb una bola de gelat de nata, vainilla o iogurt, o amb una mica de iogurt grec.