#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / sopa / cullera / anual / tardor / vegetal

PORRUSALDA

Sandra Marquié i Xavi Cuartero - Els Fogons de la Bordeta- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 1 porro

 1 patata

 1 pastanaga

 1 ceba

 1 all

 Aigua

 Oli

 Sal

 Pebre

 

 


COM HO FEM?

 

Daurem l’all sencer amb pell en una cassola amb un raig d’oli. A continuació hi afegim la ceba tallada a juliana, la pastanaga i el porro tallats a trossos grans, i ho deixem sofregir tot junt. Per últim hi posem la patata mal tallada, hi donem un parell de voltes i ho cobrim amb aigua. Salpebrem. Ho deixem bullir a foc lent durant una mitja hora, o fins que la patata estigui ben tova. Ho servim calent i ho podem decorar amb julivert picat.

 

ET RECOMANEM

Aquesta és una recepta típica d’aprofitament, també hi podem posar les verdures que tinguem rondant per la nevera o el rebost, com carabassa, moniato o carabassó. És una recepta típicament vegetariana, però es pot enriquir amb trossos de bacallà esqueixat i també queda deliciosa.