#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / anual / fred /

PÚDING DE PA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 25 g de pa sec

 170 ml de llet

 25 g de sucre

 1 ou

 Unes gotes de vainilla

 0.5 culleradeta de pell de llimona

 2 cullerades de panses

 2 cullerades de sucre pel caramel

 2 cullerades d'aigua

 

 


COM HO FEM?

 

Trossegem el pa i el posem en un bol. Bullim la llet, l’’aboquem sobre el pa i ho deixem reposar uns 10 minuts perquè el pa s’’estovi. Esmicolem el pa amb l’’ajuda d’unes varetes. Batem l’ou amb el sucre, la vainilla i la pell de llimona. Hi afegim el pa amb la llet, les panses i ho barregem bé. Escalfem el forn a 180 °C. Fem un caramel amb sucre i aigua, i cobrim el fons d’un motlle. Hi posem la massa al damunt i ho deixem al forn al bany maria durant 40 minuts.

 

ET RECOMANEM

Per treure el púding del motlle, escalfem una mica la base a sobre d’un fogó per desfer el caramel i que es desenganxi.
El podem servir amb una picada de fruita seca.