Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

"RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

45 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Col·loquem l'arròs integral en una olla amb l'aigua i ho coem tapat a foc lent fins que s'absorbeixi l'aigua, uns 35 minuts. Deixem l’alga "wakame" en aigua calenta durant 10 minuts. Tallem el tofu a rodanxes i el daurem amb oli molt calent per ambdós costats, el retirem, el tallem a daus i el reservem Sofregim la ceba amb un raig d’oli a foc mitjà, remenant-ho fins que quedi daurat. Afegim l’all, l’alga wakame i l’alga nori, i ho coem uns minuts més. Afegim el tofu tallat a daus i ho barregem amb la salsa de soja i el tahini. Remenem-ho tot i servim el plat amb les pipes al damunt.

NECESSITAREM:

  • 50 g d'arròs integral
  • 100 ml d’aigua freda
  • 5 g d’alga "wakame"
  • 40 g de tofu
  • Oli d’oliva
  • 150 g de ceba tallada a daus
  • 1 gra d’all filetejat
  • 5 g d’alga nori en flocs
  • 4 cullerades de salsa de soja (aproximadament)
  • 0'5 cullerada de tahina (pasta de sèsam)
  • 1 cullerada de pipes de gira-sol

ET RECOMANEM

Aquest "risotto" pot combinar molt bé amb un peix o gambes a la planxa.