Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

25 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Hidratem els tomàquets secs amb l’aigua calenta durant 15 minuts. Després els tallem per la meitat. Amb un pelador de patates, tallem làmines llargues de carbassó i les cuinem a la graella o paella amb oli per tots dos costats. Han de quedar ben rosses. Estirem una làmina de carbassó i posem en un extrem un tros de tomàquet, un tros de formatge i alfàbrega, i la tanquem fent un rotlle. Ho assaonem amb una mica de sal i pebre.

NECESSITAREM:

  • 4 meitats de tomàquet sec
  • Aigua calenta
  • 0'5 carbassó
  • Oli d’oliva
  • 50 g de formatge fresc (de cabra; ovella; vaca)
  • 6 fulles d’alfàbrega fresca
  • Sal
  • Pebre negre

ET RECOMANEM

Si el carbassó és massa ample per al pelador de patata, podem fer un tall longitudinal al carbassó i d’aquesta manera serà més fàcil tallar les làmines.