Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

SALSA CRIOLLA

SALSA CRIOLLA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

30 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem les verdures primer a la juliana (a tires fines) i després a la brunesa (a daus molt petits). Sofregim suaument la ceba, els pebrots i l’all amb un raig d’oli en un cassó, sense daurar, fins que la verdura estigui tova però no massa feta. Ho retirem del foc, hi afegim el tomàquet, el vinagre, les herbes i un bon raig d’oli sense cobrir-ho del tot. Ho salpebrem i ho reservem a la nevera.

NECESSITAREM:

  • 25 g de ceba
  • 25 g de pebrot vermell
  • 25 g de pebrot verd
  • 0'5 gra d’all picat
  • Oli d’oliva
  • 25 g de tomàquet
  • 0'5 culleradeta de vinagre
  • 0'5 culleradeta de julivert picat
  • 0'25 culleradeta de romaní fresc picat
  • 0'5 culleradeta d’alfàbrega picada
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

Ideal per acompanyar carns, verdures o peixos a la brasa.