#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

salsa / postres / fred / dolç / anual /

SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 12 brins de safrà

 1 iogurt natural

 1 cullerada d’aigua calenta

 1 cullereta de sucre morè

 0.5 cullereta de gingebre ratllat

 

 


COM HO FEM?

 

Posem els brins de safrà al microones uns segons, els trenquem amb els dits i els barregem amb l’aigua calenta. Ho deixem reposar uns minuts. Barregem el iogurt amb l’aigua de safrà, el gingebre i el sucre.

 

ET RECOMANEM

Per acompanyar el pastís LE NEGRE i COMPOTA DE PERA. També podríem combinar aquesta salsa amb una macedònia de fruites. Si hi afegim unes gotes de llima o llimona i una mica de sal, pot servir per acompanyar peix o carn a la planxa.