#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / anual /

«TAGLIATELLE» AMB ESPINACS I MASCARPONE

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de tagliatelle

 Sal

 0.5 gra d’all tallat a làmines

 Oli d’oliva

 100 g d’espinacs

 Sal

 Nou moscada

 30 ml de nata de cuinar

 40 g de formatge mascarpone

 20 g de formatge parmesà o qualsevol formatge curat

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem aigua amb sal en una olla gran. Daurem suaument l’all amb oli d’oliva en una cassola o paella gran. Quan agafi color marró, hi afegim els espinacs i els cuinem uns 5 minuts, remenant-los. Hi afegim una mica de sal, nou moscada, nata i mascarpone, i ho deixem bullir suaument 5 minuts més. Quan l’aigua de l’olla trenqui el bull, hi afegim els tagliatelle i els fem seguint les indicacions del paquet. Quan estiguin a punt, els colem i els aboquem a la salsa. Hi afegim el formatge parmesà i ho remenem bé.

 

ET RECOMANEM

Podem corregir la consistència de la salsa amb una mica d’aigua de la cocció o llet.