Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Ratllem una mica de pell de taronja i la reservem. Pelem la taronja “al viu”, és a dir, sense deixar-hi gens de membrana blanca i tallant els grills sense cap pell. Si fem això damunt d’un plat i aixafem el que ens queda de la taronja després de treure’n els grills, aconseguirem el suc de taronja que necessitem per a la recepta. Posem el sucre amb l’aigua en un cassó, i el cuinem fins a obtenir un caramel. Hi afegim el suc i la pell de taronja, i ho remenem perquè ens quedi un almívar de caramel i taronja. Posem els grills de taronja en un bol o copa de postres, els ruixem amb l’almívar de taronja, repartim la nata per sobre i ratllem la xocolata per damunt.

NECESSITAREM:

  • 1 taronja
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 cullerades d’aigua
  • 2 cullerades de suc de taronja
  • 20 g de xocolata
  • 1 cullerada de nata muntada (opcional)

ET RECOMANEM

Podem substituir la taronja per mandarina.