Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

15 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem el bacallà a daus petits o l’esqueixem. Pelem i tallem el tomàquet a daus petits i el salpebrem. Traiem el pinyol a les olives i les piquem. Barregem el bacallà amb els pinyons, la pell de llimona, el suc, el tomàquet i les olives. Ho amanim tot amb un raig d’oli i ho remenem bé, però suaument. Servim el tàrtar amb el cibulet per sobre.

NECESSITAREM:

  • 60 g de bacallà dessalat
  • 60 g de tomàquet madur
  • Sal
  • Pebre
  • 20 g d'olives negres
  • 15 g de pinyons
  • 0'25 culleradeta de pell de llimona
  • 0'25 culleradeta de suc de llimona
  • 0'5 culleradeta de cibulet tallat finament
  • Oli d'oliva extra verge

ET RECOMANEM

Podem servir aquest tàrtar com a aperitiu, posant-lo damunt de torradetes. Si el servim com a plat, podem posar-hi uns crostons pel damunt.