#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / fred / anual /

TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 70 g de salmó

 40 g d’alvocat madur

 40 g de mango madur

 1 cullerada d’oli d'oliva verge extra

 0.5 cullerada d’oli de sèsam

 1 cullerada de salsa de soja

 0.25 culleradeta de menta fresca picada

 0.25 culleradeta de coriandre fresc picat

 0.25 culleradeta de farigola fresca picada

 Sèsam torrat

 

Salsa de safrà:

 

 6 brins de safrà

 1 cullerada d'aigua

 4 cullerades de nata

 Sal

 Pebre

 


COM HO FEM?

 

Piquem el salmó, tallem l’alvocat i el mango a daus petits i ho barregem tot amb l’oli d’oliva i el sèsam, la salsa de soja i les herbes picades.
Per fer la salsa de safrà, remullem el safrà en aigua calenta uns minuts, hi afegim la nata i la posem al foc fins que s’espesseixi.
La salpebrem.
Posem el tàrtar en un motlle al mig del plat, el decorem per sobre amb les llavors de sèsam i acabem amb la salsa de safrà al voltant.

 

ET RECOMANEM

Si tenim a la nevera una mica de salmó fumat, podem posar-lo juntament amb el salmó cru, mig i mig.