Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Crema
    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • CREMA DE VERDURES I MISO

    • CREMA DE PÈSOLS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • CREMA FREDA D'ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE

    • CREMA DE TARONJA

    • VICHYSSOISE

    • CREMA DE PEBROTS, FORMATGE I HERBES AROMÀTIQUES

    • CREMA DE MONGETES AMB TAC DE CANSALADA VIADA

    • CREMA DE CARBASSA I MONIATO AMB OU POXÉ I PERNIL

    • CREMA DE CEBA AMB ROVELL D’OU I TORRADA AMB FORMATGE

    • CREMA DE COL KALE I ARRÒS

    • CREMA DE PÈSOLS AMB ARENGADA FUMADA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • CREMA DE VERDURES I MISO

    • CREMA DE PÈSOLS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • CREMA FREDA D'ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE

    • CREMA DE TARONJA

    • VICHYSSOISE

    • CREMA DE PEBROTS, FORMATGE I HERBES AROMÀTIQUES

    • CREMA DE MONGETES AMB TAC DE CANSALADA VIADA

    • CREMA DE CARBASSA I MONIATO AMB OU POXÉ I PERNIL

    • CREMA DE CEBA AMB ROVELL D’OU I TORRADA AMB FORMATGE

    • CREMA DE COL KALE I ARRÒS

    • CREMA DE PÈSOLS AMB ARENGADA FUMADA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR

    • PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • CREMA DE VERDURES I MISO

    • CREMA DE PÈSOLS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • CREMA FREDA D'ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE

    • CREMA DE TARONJA

    • VICHYSSOISE

    • CREMA DE PEBROTS, FORMATGE I HERBES AROMÀTIQUES

    • CREMA DE MONGETES AMB TAC DE CANSALADA VIADA

    • CREMA DE CARBASSA I MONIATO AMB OU POXÉ I PERNIL

    • CREMA DE CEBA AMB ROVELL D’OU I TORRADA AMB FORMATGE

    • CREMA DE COL KALE I ARRÒS

    • CREMA DE PÈSOLS AMB ARENGADA FUMADA

  • 1