Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Estiu
    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SALSA CRIOLLA

    • SOPA DE PA AMB TOMÀQUET

    • "COULIS" DE TOMÀQUET

    • TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

    • CONSERVA DE TOMÀQUET

    • QUÈTXUP CASOLÀ

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SALSA CRIOLLA

    • SOPA DE PA AMB TOMÀQUET

    • "COULIS" DE TOMÀQUET

    • TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

    • CONSERVA DE TOMÀQUET

    • QUÈTXUP CASOLÀ

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • "MUTABAL"

    • ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

    • CAVIAR D'ALBERGÍNIA

    • PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • AMANIDA DE CIGRONS, POMA I PERNIL

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • SAMFAINA

    • "COULIS" DE PEBROT ESCALIVAT

    • SALSA CRIOLLA

    • SOPA DE PA AMB TOMÀQUET

    • "COULIS" DE TOMÀQUET

    • TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS

    • CONSERVA DE TOMÀQUET

    • QUÈTXUP CASOLÀ

  • 1
  • 2