Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Postres
    • PÚDING DE PA

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • "BROWNIE"

    • BESCUIT D'AMETLLES

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE

    • CREMA DE TARONJA

    • MOUSSE DE XOCOLATA AMB TARONJA

    • ALMÍVAR DE TARONJA

    • TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

    • FRUITES SALTEJADES AMB IOGURT DE CURRI

    • SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

    • COCA DE IOGURT

    • "LE NEGRE" – PASTÍS DE XOCOLATA SENSE FARINA

    • MOUSSE DE LLIMONA

    • GALETES DE MANTEGA

    • LLENGÜES DE GAT – GALETES CRUIXENTS

    • PASTÍS DE FRUITS SECS

    • "PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES

    • PÚDING DE PA

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • "BROWNIE"

    • BESCUIT D'AMETLLES

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE

    • CREMA DE TARONJA

    • MOUSSE DE XOCOLATA AMB TARONJA

    • ALMÍVAR DE TARONJA

    • TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

    • FRUITES SALTEJADES AMB IOGURT DE CURRI

    • SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

    • COCA DE IOGURT

    • "LE NEGRE" – PASTÍS DE XOCOLATA SENSE FARINA

    • MOUSSE DE LLIMONA

    • GALETES DE MANTEGA

    • LLENGÜES DE GAT – GALETES CRUIXENTS

    • PASTÍS DE FRUITS SECS

    • "PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES

    • PÚDING DE PA

    • TORRADES DE SANTA TERESA

    • "BREAD AND BUTTER" - PÚDING DE PA I MANTEGA

    • MOUSSE GELADA DE PLÀTAN

    • "PAPILLOTTE" DE PLÀTAN

    • BUNYOLS DE PLÀTAN

    • GALETES DE PLÀTAN

    • PASTÍS DE PLÀTAN, LLIMA I CAFÈ

    • BESCUIT TATIN

    • "CRUMBLE" DE POMA O PERA

    • POMA FLAMBEJADA

    • COMPOTA DE PERA

    • PERES AL VI

    • "BROWNIE"

    • BESCUIT D'AMETLLES

    • BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

    • CONFITURA DE TOMÀQUET I PEBRE NEGRE

    • CREMA DE TARONJA

    • MOUSSE DE XOCOLATA AMB TARONJA

    • ALMÍVAR DE TARONJA

    • TARONGES CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA

    • FRUITES SALTEJADES AMB IOGURT DE CURRI

    • SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

    • COCA DE IOGURT

    • "LE NEGRE" – PASTÍS DE XOCOLATA SENSE FARINA

    • MOUSSE DE LLIMONA

    • GALETES DE MANTEGA

    • LLENGÜES DE GAT – GALETES CRUIXENTS

    • PASTÍS DE FRUITS SECS

    • "PANNACOTTA" D'ESPÍGOL AMB FIGUES CARAMEL·LITZADES

  • 1
  • 2