Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • Primer
    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • SOPA DE CEBA

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • SOPA D'ALL

    • NYOQUI DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • LASANYA DE PERA I FORMATGE

    • "QUESADILLAS" DE VERDURES

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • CREPS DE BACÓ I PORRO

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

    • ARRÒS DE CALAMAR

    • "QUESADILLAS" DE POLLASTRE

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • CROQUETES DE POLLASTRE

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • SOPA DE CEBA

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • SOPA D'ALL

    • NYOQUI DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • LASANYA DE PERA I FORMATGE

    • "QUESADILLAS" DE VERDURES

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • CREPS DE BACÓ I PORRO

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

    • ARRÒS DE CALAMAR

    • "QUESADILLAS" DE POLLASTRE

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • CROQUETES DE POLLASTRE

    • "RISOTTO" INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU

    • SOPA DE CEBA

    • CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

    • SOPA D'ALL

    • NYOQUI DE PATATA

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

    • MILFULLS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I FORMATGE

    • "MOUSSAKA" DE BOLETS I PERNIL

    • "RISOTTO" DE BOLETS AMB ENCENALLS DE PERNIL

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC

    • CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

    • CREMA DE CARBASSÓ I COCO

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • TEMPURA DE CARBASSÓ I CUES DE GAMBA

    • LASANYA DE PERA I FORMATGE

    • "QUESADILLAS" DE VERDURES

    • EMPEDRAT

    • MONGETES AMB CLOÏSSES

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • CREPS DE BACÓ I PORRO

    • TAHINA D'OUS I CARXOFES

    • CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

    • AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

    • ARRÒS DE CALAMAR

    • "QUESADILLAS" DE POLLASTRE

    • AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

    • CROQUETES DE POLLASTRE