Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

RECEPTES DE PROFIT

Vols aprofitar un aliment? Troba receptes d'aprofitament per a no malbaratar

  • Filtres
  • hivern
  • Primer
    • SOPA DE CEBA

    • SOPA D'ALL

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • SOPA DE POLLASTRE I VERDURES

    • CREMA DE VERDURES I MISO

    • TRINXAT DE VERDURES AMB BOLETS

    • PASTÍS DE CARN I PATATA

    • TRINXAT D’ESPINACS AMB BOTIFARRA I BACÓ

    • BRÒQUIL GRATINAT AMB BACÓ I OLIVES NEGRES

    • QUINOA A LA CASSOLA

    • LASANYA D’ALBERGÍNIA I MOZZARELLA, AMB SALSA DE PIQUILLOS

    • BROU BARREJAT

    • LLUÇ AMB ARRÒS I PATATES

    • CANELONS DE TRINXAT DE COL

    • PETXINES AMB PATATES, LLUÇ I GAMBES

    • AMANIDA DE RAP ALLAGOSTAT

    • PATATES A LA BASCA

    • QUICHE DE POLLASTRE, RAÏM NEGRE I FORMATGE DE CABRA

    • Tajine de carbassa i rovellons

    • Llenties amb sofregit de ceba

    • Crema de calçots

    • SOPA DE CEBA

    • SOPA D'ALL

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • SOPA DE POLLASTRE I VERDURES

    • CREMA DE VERDURES I MISO

    • TRINXAT DE VERDURES AMB BOLETS

    • PASTÍS DE CARN I PATATA

    • TRINXAT D’ESPINACS AMB BOTIFARRA I BACÓ

    • BRÒQUIL GRATINAT AMB BACÓ I OLIVES NEGRES

    • QUINOA A LA CASSOLA

    • LASANYA D’ALBERGÍNIA I MOZZARELLA, AMB SALSA DE PIQUILLOS

    • BROU BARREJAT

    • LLUÇ AMB ARRÒS I PATATES

    • CANELONS DE TRINXAT DE COL

    • PETXINES AMB PATATES, LLUÇ I GAMBES

    • AMANIDA DE RAP ALLAGOSTAT

    • PATATES A LA BASCA

    • QUICHE DE POLLASTRE, RAÏM NEGRE I FORMATGE DE CABRA

    • Tajine de carbassa i rovellons

    • Llenties amb sofregit de ceba

    • Crema de calçots

    • SOPA DE CEBA

    • SOPA D'ALL

    • CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

    • "CAPUCCINO" DE BOLETS

    • "COULANT" DE BOLETS

    • MILFULLS DE CARBASSÓ AMB ALGUES I TOFU

    • SOPA ORIENTAL DE LLENTIES

    • SOPA DE POLLASTRE I VERDURES

    • CREMA DE VERDURES I MISO

    • TRINXAT DE VERDURES AMB BOLETS

    • PASTÍS DE CARN I PATATA

    • TRINXAT D’ESPINACS AMB BOTIFARRA I BACÓ

    • BRÒQUIL GRATINAT AMB BACÓ I OLIVES NEGRES

    • QUINOA A LA CASSOLA

    • LASANYA D’ALBERGÍNIA I MOZZARELLA, AMB SALSA DE PIQUILLOS

    • BROU BARREJAT

    • LLUÇ AMB ARRÒS I PATATES

    • CANELONS DE TRINXAT DE COL

    • PETXINES AMB PATATES, LLUÇ I GAMBES

    • AMANIDA DE RAP ALLAGOSTAT

    • PATATES A LA BASCA

    • QUICHE DE POLLASTRE, RAÏM NEGRE I FORMATGE DE CABRA

    • Tajine de carbassa i rovellons

    • Llenties amb sofregit de ceba

    • Crema de calçots

  • 1