Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Zona d'enllaços

Arreu del món i sobretot en els països més desenvolupats, aquests darrers anys s’han fet campanyes per conscienciar la població del problema del malbaratament.

A continuació, trobareu diferents enllaços amb guies i documentació feta a partir d’estudis sobre aquest fenomen. I finalment, una tria d’audiovisuals de caràcter divulgatiu.

Més enllaços

  • Pensa, compra, cuina, menja.

    Guia per evitar el malbaratament alimentari. Ajuntament de Barcelona, 2011

    Entrar-hi

    Un consum més responsable dels aliments: Propostes per a prevenir i evitar el malbaratament alimentari.

    Agència de Residus de Catalunya - UAB. Novembre 2012

    Entrar-hi

    Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista.

    (Agència Catalana de Seguretat Alimentària - UAB. Juny 2013)

    Entrar-hi

    UNA SOCIETAT EMBAFADA

    El setmanari El Temps, en el número 1.594 de desembre de 2014, publica un dossier especial sobre el malbaratament i les conseqüències negatives que comporta per a la població mundial i per al medi ambient. Un dels apartats dóna consells de què podem fer per evitar-lo.

    Entrar-hi

    El malbaratament dels aliments. Recull d’informació de diferents campanyes.

    Diputació de Barcelona, 2014

    Entrar-hi

    Aprofitem el menjar. Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en els sector de l’hosteleria, la restauració i el catering.

    Fundació Alícia - UAB, 2013

    Entrar-hi

    Toolkit: Reducing the Food Wastage Footprint

    FAO, 2013

    Entrar-hi

    Guía práctica para reducir los desperdicios alimentarios

    Unilever, 2013

    Entrar-hi

    Guia per a la implantació d’iniciatives d’excedents alimentaris en circuits curts

    Fundació Ent - Espai Ambiental, novembre 2013

    Entrar-hi
  • Pensa, compra, cuina, menja.

    Guia per evitar el malbaratament alimentari. Ajuntament de Barcelona, 2011

    Entrar-hi

    Un consum més responsable dels aliments: Propostes per a prevenir i evitar el malbaratament alimentari.

    Agència de Residus de Catalunya - UAB. Novembre 2012

    Entrar-hi

    Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista.

    (Agència Catalana de Seguretat Alimentària - UAB. Juny 2013)

    Entrar-hi

    UNA SOCIETAT EMBAFADA

    El setmanari El Temps, en el número 1.594 de desembre de 2014, publica un dossier especial sobre el malbaratament i les conseqüències negatives que comporta per a la població mundial i per al medi ambient. Un dels apartats dóna consells de què podem fer per evitar-lo.

    Entrar-hi

    El malbaratament dels aliments. Recull d’informació de diferents campanyes.

    Diputació de Barcelona, 2014

    Entrar-hi

    Aprofitem el menjar. Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en els sector de l’hosteleria, la restauració i el catering.

    Fundació Alícia - UAB, 2013

    Entrar-hi

    Toolkit: Reducing the Food Wastage Footprint

    FAO, 2013

    Entrar-hi

    Guía práctica para reducir los desperdicios alimentarios

    Unilever, 2013

    Entrar-hi

    Guia per a la implantació d’iniciatives d’excedents alimentaris en circuits curts

    Fundació Ent - Espai Ambiental, novembre 2013

    Entrar-hi