#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / tapa / fred / estiu /

ALBERGÍNIA AMB MEL I CREMA DE REMOLATXA

Ada Parellada - Semproniana- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 1 Albergínia

 1 culleradeta de sal

 50 g mel

 0.5 l d'oli per fregir

 

Per fer la crema de remolatxa

 

 2 tomàquets madurs

 1 remolatxa cuita

 1 llesca de pa dur

 50 ml d'oli d'oliva

 1 cullerada sopera de vinagre de vi blanc

 sal

 


COM HO FEM?

 

Pelem l’albergínia i la tallem a tires un pèl gruixudes. Les posem en aigua amb gel i sal durant uns vint minuts. Les rentem bé i les assequem. Les passem per farina i les fregim amb abundant oli. Quan les traiem de l’oli, les posem sobre un paper absorbent un minut, les passem a un plat i les ruixem amb mel.

 

ET RECOMANEM

Podem acompanyar les albergínies amb una altra salsa, per exemple, un romesco, o servir-les soles com un aperitiu.