Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

AMANIDA DE CUSCÚS AMB MANGO I ALFÀBREGA

AMANIDA DE CUSCÚS AMB MANGO I ALFÀBREGA

Una recepta de:

Ada Parellada - Semproniana

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Estirem el cuscús en una safata i el ruixem amb un bon raig d'oli i una mica de sal. Fem bullir el doble d'aigua que de cuscús i aprofitem l'aigua bullint per escaldar les fulles de menta, només uns segons. Les traiem de l'aigua bullint i les assequem bé amb un paper de cuina. Les triturem amb l'oli d'oliva i hi afegim una mica de sal. l'aboquem sobre el cuscús. Esperem que l'absorbeixi (un parell de minuts) i el separem amb l'ajut d'una forquilla. Amanim amb l'oli de menta Pelem i tallem el mango a dauets petits. El barregem amb el cuscús, així com les panses. Ja el tindrem a punt per menjar.

NECESSITAREM:

  • 200 g de cuscús precuit
  • 1 mango
  • Unes quantes fulles de menta fresca
  • 20 g de panses
  • 150 ml d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM