Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

AMANIDA DE PASTANAGA, POLLASTRE I TARONJA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Pelem la pastanaga i, amb el mateix pelador, tallem cintes llargues de pastanaga. Col·loquem-les en un bol amb el pollastre esmicolat i les panses. Pelem la taronja sense la part blanca de la pell i la tallem a trossos. Afegim-la al bol de la pastanaga. Escalfem el suc de la taronja i deixem reduir a la meitat. Afegim-hi la canyella, l’aigua de flor del taronger, l'oli d’oliva i sal. Emulsionem la vinagreta i l'afegim a la amanida. Remenem-ho bé i la servim amb les llavors pel damunt.

NECESSITAREM:

  • 100 g de pastanaga
  • 70 g de restes de pollastre a l’ast o rostit
  • 0'5 cullerada de panses
  • 40 g de taronja
  • 2 cullerades de suc de taronja
  • 1 pessic de canyella
  • Unes gotes d'aigua de flor del taronger (opcional)
  • 4 cullerades Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • 1 cullerada de pipes de carbassa o gira-sol torrades

ET RECOMANEM

Si traiem el pollastre, pot servir com a guarnició per a peix o com una amanida vegetariana amb una mica de tofu. Les peles de pastanaga les podem aprofitar per fer un brou.