#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

amanida / primer / fred / anual /

AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de restes de pollastre a l’ast o al forn

 0.5 poma golden

 1 cullerada de suc de llimona

 0.25 de branca d’api

 1 cullerada de nous picades

 3 cullerades de maionesa

 0.5 culleradeta de curri

 Sal

 

 


COM HO FEM?

 

Esmicolem el pollastre. Tallem la poma a daus petits i la barregem amb el suc de llimona. Tallem l’api a tires longitudinals i després a daus petits, el barregem amb la poma, les nous, el pollastre, la maionesa, el curri i una mica de sal.

 

ET RECOMANEM

Per a una presentació més atractiva, podem tallar rodanxes primes de poma, transversalment, i enrossir-les lleugerament en una paella amb una mica d’oli. Després, fem capes de poma a la planxa i amanida, com si fos un milfulls.