Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

BESCUIT INTEGRAL DE PASTANAGA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

35 minuts

Racions:

2

COM HO FEM?

Preescalfem el forn a 180 °C. Triturem amb el Turmix l’ou, el sucre, la pell de llimona i la pastanaga. Hi afegim la resta d’ingredients i els barregem amb una espàtula. Repartim la massa en un motlle petit o en dos motlles individuals untats amb mantega, i la posem al forn 25 minuts a 180 °C.

NECESSITAREM:

  • 1 ou
  • 50 g de sucre morè
  • 0'75 culleradeta de pell de llimona
  • 75 g de pastanaga pelada i ratllada
  • 75 g de farina d’ametlles
  • 20 g de farina integral
  • 0'25 sobre de llevat
  • 0'25 culleradeta de gingebre en pols
  • 0'25 culleradeta de canyella
  • 1 pessic de sal
  • Una mica de mantega per al motlle

ET RECOMANEM

Si fem més quantitat de massa, el temps de cocció serà més llarg. Per exemple, si la fem per a 4 i només en un motlle, trigarà uns 45 minuts. Per saber si està feta, podem punxar el centre amb un escuradents, si surt net és que ja està. Si no tenim farina integral podem utilitzar farina blanca i en comptes de farina d’ametlles, podem posar-hi ametlles crues mòltes.