#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / primavera / estiu / tardor /

BROQUETES DE RAP, BACÓ I TOMÀQUETS CIREROL AMB REDUCCIÓ BALSÀMICA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de rap net

 Sal

 35 g de bacó en rodanxes

 60 g de tomàquets cirerol

 2 pals de broqueta

 Oli d'oliva

 1 culleradeta de cibulet picat

 

Per fer la reducció balsàmica

 

 20 ml de vinagre balsàmic

 5 g de sucre

 


COM HO FEM?

 

Tallem els lloms de rap a daus i els salem. Tallem cada rodanxa de bacó per la meitat longitudinal i després transversal.

Emboliquem els trossos de rap amb el bacó i muntem les broquetes intercalant trossos de rap amb bacó i tomàquets cirerol. Posem el vinagre en una paella amb el sucre i el deixem coure fins a obtenir un almívar espès.

Daurem les broquetes en una paella amb oli d’oliva i acabem la cocció al forn. Les servim amb la reducció per damunt i el cibulet picat.

 

ET RECOMANEM

Podem acompanyar aquestes broquetes amb un puré de patates o de moniato.