#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / dolç / anual /

«BROWNIE»

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 ou

 70 g de sucre

 40 g de xocolata

 35 g de mantega

 30 g de farina

 0.5 cullereta de llevat en pols

 40 g de nous

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 180 °C. Batem els ous i el sucre amb varetes elèctriques “en blanc”, és a dir, fins que la preparació creixi el doble, agafi un color groc molt pàl·lid i el sucre no es noti al tacte. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria i l’afegim a la barreja d’ous i sucre. Passem la farina i el llevat per un colador molt fi, per evitar grumolls, i els afegim de manera envolupant juntament amb les nous. Ho cuinem al forn durant 20 minuts.

 

ET RECOMANEM

El brownie creixerà i després de treure’l del forn tornarà a baixar. El podem combinar amb l’almívar, la taronja i una bola de gelat.