#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / Nadal / hivern / dolç / fred /

BUNDT CAKE DE TORRÓ DE COCO

Laura Almendros de Coure Coulants- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 45 g mantega

 35 g sucre

 1 ou/s grans

 100 g torró de coco

 100 ml llet (de coco; vegetal; de vaca)

 100 g farina

 5 g llevat

 50 g xocolata negra de cobertura

 50 ml nata líquida

 

 


COM HO FEM?

 

Preescalfem el forn a 170 ºC. Batem la llet amb el torró de coco amb la batedora elèctrica i reservem la barreja. Barregem la mantega que ha de tenir textura pomada amb el sucre a una batedora de barilles fins que es faci una pasta cremosa. Batem els ous a mà i els anem afegint a la barreja de mantega i sucre de forma gradual sense parar de remenar. Afegim la farina i el llevat tamisat en dos temps, alternant amb la barreja de llet de coco i torró. Un cop tot junt i ben barrejat , aturem la batedora i acabem de remenar a mà amb una espàtula. Pinzellem un motlle amb mantega, aboquem la massa dins i el coem al forn ja preescalfat de dalt i baix uns 35 minuts o fins que sigui cuit. Un cop el treiem del forn, el deixem reposar i el desmotllem a sobre d’una reixeta. Si el volem banyar amb la cobertura, fem bullir la nata i l’aboquem a sobre d’un bol que contingui la cobertura de xocolata negra trossejada, remenem bé amb una espàtula fins que es fongui tota la xocolata i aboquem la barreja per sobre del bundt cake. El deixem reposar i refredar abans de tallar-lo.

 

ET RECOMANEM

Podem substituir el torró de coco per torró de xixona. En aquest cas, no caldria emprar llet de coco però sí qualsevol altra llet sigui de vaca o vegetal, que tinguem disponible.