Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

BUNYOLS DE PLÀTAN

BUNYOLS DE PLÀTAN

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

15 minuts

Racions:

3

COM HO FEM?

Batem l’ou amb el sucre, el llevat, la canyella, la pell de llimona, el rom i la farina necessària perquè quedi una massa espessa. Tallem els plàtans a rodanxes, els passem per la massa i els fregim fins que estiguin rossos.

NECESSITAREM:

  • 1 ou
  • 20 g de sucre morè
  • 0'5 culleradeta de llevat químic
  • 1 pessic de canyella en pols
  • 0'25 de culleradeta de pell de llimona
  • 1 cullerada de rom o malibu (rom de coco)
  • Farina
  • 2 plàtans

ET RECOMANEM

A l’hora de fregir-los, és recomanable posar pocs bunyols cada vegada perquè l’oli no es refredi. Això faria que els bunyols quedessin oliosos. També podem fer els bunyols de poma.