Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"CAPUCCINO" DE BOLETS

"CAPUCCINO" DE BOLETS

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

35 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Netegem els bolets, els tallem a trossos i els saltem en una paella amb oli d’oliva sobre foc fort un parell de minuts. Hi afegim l’all picat i els cuinem un minut més remenant. Els salem, retirem i reservem. A la mateixa paella, sofregim la ceba amb la mantega a foc fluix fins que quedi transparent. Hi afegim els bolets, la patata, el brou i 30 ml de nata. Deixem que bulli suaument fins que la patata es comenci a desfer. Ho triturem amb la batedora o Turmix fins a aconseguir una textura molt fina. Corregim la saó. Assaonem la resta de la nata i la muntem una mica amb varetes. Servim la crema de bolets en un got amb la nata muntada a sobre i acabem amb la pols de ceps pel damunt.

NECESSITAREM:

  • 100 g de bolets frescos de temporada
  • 5 g d’oli d’oliva
  • 1 gra d’all
  • Sal
  • 50 g de ceba
  • 10 g de mantega
  • 25 g de patata tallada a làmines fines
  • 120 ml de brou de verdures o pollastre
  • 50 ml de nata de muntar
  • Pols de ceps (opcional)

ET RECOMANEM

Podem barrejar la nata amb una mica de formatge de cabra per donar-li un toc diferent.