#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / estiu / tardor /

CARBASSÓ FARCIT DE FORMATGE, NOUS I PERNIL

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 0.5 carbassó

 Oli d’oliva

 30 g de patata

 30 g de formatge ratllat

 15 g de pernil salat picat

 10 g de nous picades

 10 g d’api picat

 Sal

 Pebre

 Nou moscada

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 200 °C. Tallem el carbassó transversalment, a trossos de 5 cm. Buidem els trossos de carbassó amb una cullereta i deixem una base (com un petit got). Untem els «gots» de carbassó amb oli i els cuinem al forn 10 minuts o fins que es comencin a daurar una mica. Tallem la patata a làmines fines i la bullim fins que estigui tova. L’escorrem i fem un puré. Barregem la patata amb el formatge, el pernil, les nous i l’api. Ho condimentem amb una mica de sal si cal, pebre i un pessic de nou moscada. Omplim els carbassons amb el farciment i els gratinem al forn.

 

ET RECOMANEM

Podem servir els carbassons amb un parell de cullerades de SALSA CRIOLLA. També els podem gratinar amb la PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR.