Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB PESTO

CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB PESTO

Una recepta de:

Marga Pradas - L'Hora del Tàper

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

15 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Netegem el carbassó i despuntem. Amb una mandolina tallem rodaxes molt fines de carbassó amb pell. Disposem el carbassó en un plat i esparcim escates de formatge parmesà. Per preparar el pesto, posem en una batedora l'all, l'oli, els pinyons, l'alfàbrega i una mica de sal. Triturem i condimentem el carbassó i el parmesà.

NECESSITAREM:

  • 0'5 carbassó
  • 12 fulles d'alfàbrega
  • 15 g de pinyons
  • 1 dent d'all
  • 25 ml d'oli d'oliva verge
  • 15 g de parmesà
  • Sal

ET RECOMANEM

Els carbasssons han ser ser durs, però podem utilitzar els que tinguin alguna maca, només cal treure aquella part. Per al pesto, podem substituir els pinyons per ametlles o avellanes torrades o crues, per anous o fer una barreja de restes d'aquestes fruites seques. El pesto que sobri es pot conservar a la nevera en un recipient i el podem fer servir per condimentar una amanida o pasta.