Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

"CHOP SUEY" - SALTEJAT ORIENTAL DE VERDURES

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

15 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Triturem al Turmix la salsa de soja amb el gingebre, l’all i el curri. Tallem la ceba i els pebrots a tires fines. Ratllem per separat el carbassó i la pastanaga. Saltem la ceba i el pebrot en oli calent uns 4 o 5 minuts, hi afegim la pastanaga i continuem la cocció remenant 2 minuts més. Al final, hi afegim el carbassó, ho remenem i hi afegim també la salsa de soja. Ho coem uns minuts remenant a foc fort i ho servim de seguida.

NECESSITAREM:

  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 culleradeta de gingebre ratllat
  • 0'5 gra d’all
  • 0'25 culleradeta de curri
  • 0'5 ceba
  • 0'5 pebrot vermell
  • 0'5 pebrot verd
  • 0'25 carbassó
  • 0'5 pastanaga
  • Oli de sèsam o gira-sol

ET RECOMANEM

Al chop suey podem afegir-hi pollastre, gambes, peix o carn. En qualsevol dels casos, enrossim primer la proteïna amb oli calent i la reservem. Fem el saltat de verdures i abans d’afegir-hi la salsa de soja, hi incorporem la carn, el peix o el marisc. El chop suey es fa normalment en un wok, però també podem fer-lo en una paella.