Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

COMPOTA DE CEBES I PRUNES

COMPOTA DE CEBES I PRUNES

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

35 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Cuinem les prunes en aigua amb sucre i marialluïsa fins que estiguin toves. Escalfem lentament en l’oli la ceba tallada a la juliana (a tires fines). Quan estigui rossa, hi incorporem les prunes confitades, les cuinem uns minuts, les assaonem i les reservem.

NECESSITAREM:

  • 1 got d'aigua
  • 1 culleradeta de sucre
  • 3 fulles de marialluïsa
  • 40 g de prunes
  • 100 g de ceba
  • 5 cullerades d'oli de girasol
  • Sal

ET RECOMANEM

Per acompanyar qualsevol tipus de carn o peix. També amb uns pebrots del piquillo farcits de formatge de cabra.