#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

acompanyament / postres / estiu / tardor / vegetal / dolç /

COMPOTA DE PERA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 pera conference

 1 pessic de sal

 

 


COM HO FEM?

 

Pelem les peres, els traiem el cor i les tallem a daus petits. Les posem en un cassó amb un pessic de sal, les barregem bé i les cuinem tapades mínim durant 15 minuts. Les deixem refredar.

 

ET RECOMANEM

També podem preparar aquesta compota amb poma, o barrejant totes dues fruites i afegint-hi un tros de plàtan 5 minuts abans d’acabar la cocció, per potenciar més el dolç. Podem triturar-ho tot al Turmix per menjar-nos-ho com una melmelada amb torrades, amb l’avantatge que no porta sucre. És un bon complement per al pastís LE NEGRE, combinat amb la SALSA DE IOGURT I SAFRÀ.