Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CREMA DE CARBASSÓ I COCO

CREMA DE CARBASSÓ I COCO

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

25 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem el porro a la juliana (a tires fines) i el cuinem amb la mantega en una cassola a foc fluix fins que estigui transparent. Tallem el carbassó a daus o rodanxes fines. Afegim l’all a la cassola amb el carbassó, apugem el foc i ho cuinem durant 5 minuts remenant. Hi afegim la llet de coco, el curri i la sal. Ho bullim suaument 10 minuts i ho triturem amb el Turmix o la batedora fins a aconseguir una textura molt fina. Torrem el coco en una paella sense cap greix, remenant a foc no massa fort. Servim la crema amb el coco torrat per sobre.

NECESSITAREM:

  • 40 g de porro
  • 10 g de mantega
  • 60 g de carbassó
  • 0'5 gra d’all picat
  • 150 ml de llet de coco
  • 0'5 culleradeta de curri
  • Sal
  • 0'5 cullerada de coco ratllat

ET RECOMANEM

Si volem un sabor més potent de carbassó, comencem daurant els trossos de carbassó amb un raig d’oli a foc fort. D’aquesta manera, la caramel·lització potenciarà el gust de la verdura. El coco torrat es pot guardar molt de temps en un pot de vidre fora de la nevera.