Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

CREMA DE PASTANAGA AMB XAMPINYONS I GERMINATS

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

30 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Pelar la pastanaga i tallar-la en làmines amb el Pelem la pastanaga i la tallem a làmines amb el pelador. Hidratem els bolets en aigua calenta, i quan estiguin tous, els filetegem i els enrossim en oli calent. Barregem en un bol la pastanaga amb els bolets, una mica d’oli, els germinats i la salsa de soja. Per a la crema, tallem la pastanaga pelada a rodanxes fines i la ceba a la juliana (a tires fines). Escalfem la mantega i daurem les verdures amb els alls a foc mitjà. Hi afegim la patata pelada i tallada a daus. Ho cobrim amb l’aigua o brou i ho deixem coure fins que la patata i la pastanaga estiguin fetes. Triturem la crema a la batedora o Turmix i ho condimentem amb sal i pebre. Servim la crema tèbia amb l’amanida al damunt

NECESSITAREM:

  • 0'25 parts d'una pastanaga
  • 1 xampinyons
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Germinat d’alfals
  • 1 cullerada de salsa de soja

Per fer la crema de pastanaga:

  • 80 g de pastanaga
  • 25 g de ceba
  • 0'5 gra d’all
  • 0'5 cullerada de mantega
  • 30 g de patata
  • Aigua o brou de pollastre o verdures
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

Les làmines de pastanaga les podem posar en un bol amb aigua i gel perquè quedin més cruixents i enroscades. Si rentem la pastanaga abans de pelar-la, podem guardar la pela en una bossa al congelador i anem posant-hi peles d’altres verdures (nap, xirivia, fulles de porro, fulles d’api) per fer un brou, quan tinguem la bossa plena.