Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

CREMA DE PATATES I OLI D’OLIVA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

40 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Netegem la pell de la patata i la col·loquem sencera en una cassola, coberta d’aigua. La deixem coure a foc mitjà fins que estigui tova. Reservem el líquid de cocció. En calent, pelem la patata i la posem en un recipient amb l’aigua de cocció just fins a cobrir-la, l’oli, la sal i el pebre. Triturem la crema un parell de minuts, fins a aconseguir una textura molt fina.

NECESSITAREM:

  • 100 g de patata
  • 20 g d’oli d’oliva
  • Aigua de cocció de les patates
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

Podem servir aquesta crema amb un saltat de bolets al damunt.