Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CREMA DE VERDURES I MISO

CREMA DE VERDURES I MISO

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

8 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Triturem les verdures amb el brou i el miso a la batedora o al Turmix. Escalfem la crema sense bullir per no perdre les propietats del miso. Si cal, hi podem afegir una mica de sal. Ho servim amb les llavors per sobre.

NECESSITAREM:

  • 100 g de verdura cuita (pastanaga; mongeta; carbassó)
  • 200 ml d’aigua de cocció de verdura
  • 1 cullerada de miso
  • Una mica de sal
  • 1 cullerada de llavors crues (gira-sol; carbassa; sèsam i lli)

ET RECOMANEM

Hem d’anar en compte amb la sal, ja que hi ha varietats de miso que són molt salades. Podem acompanyar la crema amb musclos al vapor, sense closca.