Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CRESTES D'ESPINACS A LA CATALANA I FETA

CRESTES D'ESPINACS A LA CATALANA I FETA

Una recepta de:

Marga Pradas - L'Hora del Tàper

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

50 minuts

Racions:

4

COM HO FEM?

En una paella amb oli calent sofregim la dent d'all trinxada, amb els pinyons i les panses. Quan estiguin daurats hi afegim els espinacs. Deixem coure durant 8-10 minuts fins que estiguin cuits. Salem al gust. Deixem refredar. Afegim el formatge feta trinxat i barregem. Farcim les oblees de crestes. Tanquem i premem les vores amb una forquilla. Posem les crestes en una plata apta per anar al forn coberta amb paper de forn. Pintem les crestes amb un ou batut. Posem la safata al forn, preescalfat a 180ºC, i coem durant 15 minuts, aproximadament, fins que estiguin daurades.

NECESSITAREM:

  • 16 oblees de crestes preparades
  • 1 gra d'all
  • 15 g de pinyons
  • 15 g de panses de corint
  • 200 g d'espinacs congelats en forma de daus petits
  • 50 g de formatge feta
  • 1 ou

ET RECOMANEM

Les crestes són una recepta que ens permet reaprofitar restes de verdures amb una mica de tonyina i ou dur, de carn, etc. Les crestes fetes al forn són més lleugeres que si les fregim, però fregides tampoc no les hem d'oblidar. Si les fregim, no les hem de pintar amb ou. Si les crestes són per emportar o guardar, deixem-les primer refredar abans de posar-les en un tàper. Podem congelar les crestes, però fem-ho abans de pintar-les amb ou; per fer-les servir, fregim-les sense descongelar en oli molt calent.