#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

acompanyament / anual / vegetal /

CROSTONS

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 50 g de pa de qualsevol tipus

 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra

 1 culleradeta d’herbes seques (farigola; orenga; romaní)

 0.5 culleradeta de pebre vermell

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem el pa a daus. El barregem en un bol amb la resta d’ingredients i el posem al forn a 180 °C fins que es dauri, uns 10-12 minuts més o menys.

 

ET RECOMANEM

Podem utilitzar-los damunt d’una crema de verdures, una sopa, una amanida, un guisat…
Es guarden molt bé en pots de vidre hermètics i a les fosques. Per tant, podem aprofitar per fer-ne una bona quantitat, ja que engeguem el forn.
Fets d’aquesta manera, en comptes de fregits, són molt més sans. I si a sobre els fem de pa integral, encara millor!