Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CROSTONS

CROSTONS

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

15 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem el pa a daus. El barregem en un bol amb la resta d’ingredients i el posem al forn a 180 °C fins que es dauri, uns 10-12 minuts més o menys.

NECESSITAREM:

  • 50 g de pa de qualsevol tipus
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta d’herbes seques (farigola; orenga; romaní)
  • 0'5 culleradeta de pebre vermell

ET RECOMANEM

Podem utilitzar-los damunt d’una crema de verdures, una sopa, una amanida, un guisat... Es guarden molt bé en pots de vidre hermètics i a les fosques. Per tant, podem aprofitar per fer-ne una bona quantitat ja que engeguem el forn. Fets d’aquesta manera, en comptes de fregits, són molt més sans. I si a sobre els fem de pa integral, encara millor!