Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"CRUMBLE" DE POMA O PERA

"CRUMBLE" DE POMA O PERA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Mitjana

50 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Pelem la poma, la tallem a trossos regulars i la posem en una cassola amb un pessic de sal. La remenem, amb la cassola tapada i la deixem coure a foc fluix 5 minuts. Hi afegim les panses i les espècies, i ho deixem al foc 10 minuts més. Per al crumble, tallem la mantega a trossos petits i la barregem amb la resta d’ingredients, sense pastar. Ens ha de quedar una barreja granulosa. Posem la poma en un motlle individual per col·locar-hi a sobre el crumble. Ho deixem coure al forn a 200 °C amb gratinador fins que quedi daurat, uns 10 minuts a 180 °C.

NECESSITAREM:

  • 1 poma o pera
  • 1 pessic de sal
  • 1 cullerada de panses
  • 1 pessic de canyella
  • 15 g de mantega
  • 15 g de sucre moreno
  • 15 g de farina
  • 15 g de flocs de civada

ET RECOMANEM

Per aconseguir la textura granulosa de la massa, la mantega ha de estar molt freda. Podem posar-la una estona al congelador un cop tallada.