#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

salsa / acompanyament / vegetal / anual

GUACAMOLE

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 50 g d’alvocat madur

 0.25 cullerada de suc de llima o llimona

 1 cullerada d’oli d’oliva

 10 g de ceba picada

 10 g de pebrot vermell picat

 10 g de pebrot verd picat

 10 g de tomàquet picat

 0.5 cullerada de coriandre fresc picat

 Sal

 Pebre

 Unes gotes de Tabasco

 

 


COM HO FEM?

 

Fem un puré amb l’alvocat, el suc i l’oli. Barregem dins la resta d’ingredients.

 

ET RECOMANEM

Per guardar-lo, donem un parell de cops a la base del recipient per eliminar l’aire que hi pugui haver a l’interior i tapem el guacamole amb paper de plàstic, que estigui en contacte amb la superfície del guacamole. Tot i això, pot oxidar-se una mica. Si ens passa això, abans de servir-lo traiem la part fosca que es forma a sobre. Si de sobte arriba un convidat d’última hora i no tenim prou guacamole, el podem «allargar» amb una mica de llet o nata. Per combinar amb QUESADILLAS DE POLLASTRE, ENCHILADAS DE VERDURES.