Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

HUMMUS

HUMMUS

Una recepta de:

Gonzalo Martínez

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

8 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Escaldem l’all en aigua bullent durant 15 segons. Escorrem els cigrons i els barregem amb la resta dels ingredients. Ho triturem tot al Turmix un parell de minuts fins a aconseguir una textura molt fina.

NECESSITAREM:

  • 0'25 gra d’all
  • 100 g de cigrons cuits
  • 5 ml de suc de llimona
  • 0'25 culleradeta de comí
  • 10 g de tahina (pasta de sèsam)
  • 15 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 10 ml d’aigua
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

També podem fer l’hummus amb mongetes o llenties. Normalment tenen més aigua que els cigrons, per tant, no caldria afegir-hi l’aigua que diu la recepta, i les haurem d’escórrer ben escorregudes. Ens podem menjar l’hummus com un paté, amb torrades, amb verdures crues o com a complement d’un plat de cereals o verdures cuites.