Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

MUTABAL

"MUTABAL"

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

25 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Col·loquem l’albergínia damunt d’un fogó de la cuina, a foc directe, i la cremem per tot arreu durant 1 minut. Acabem la cocció al forn durant 20 minuts o al microones durant un parell de minuts, aproximadament. Escaldem l’all en aigua bullint, 15 segons. Pelem les albergínies i les triturem amb la resta dels ingredients, fins a obtenir una textura fina.

NECESSITAREM:

  • 1 albergínia
  • 0'25 gra d’all
  • 10 ml de suc de llimona
  • 0'25 culleradeta de comí
  • 15 g de tahina (pasta de sèsam)
  • 10 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

Ens ho podem menjar com un paté, amb torrades, amb verdures crues o com a complement d’un plat de cereals, verdures cuites, peix o carn.