Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Pastís de puré de carbassa amb xocolata

Pastís de puré de carbassa amb xocolata

Una recepta de:

@chica_crossfit

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

60 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Barregem molt bé el puré de carbassa (que hem aprofitat d'un altre àpat), la farina integral, l'oli, la beguda d'arròs, la panela, la ratlladura de la taronja, el sobre de llevat, la canyella en pols i el polsim de sal i ho posem en un motlle untat en oli. Ho deixem coure uns 45-50 minuts al forn preescalfat a 180°C. Un cop el retirem del forn, el desemmotllem i el cobrim amb les pipes i els fideus de xocolata.

NECESSITAREM:

  • 200 g de puré de carbassa
  • 250 g de farina integral
  • 125 ml d'oli d'oliva
  • 100 ml de beguda d'arròs (o llet)
  • 100 g de sucre "panela"
  • 1 polsim de sal
  • Canyella en pols
  • 1 sobre de llevat
  • Ratlladura de pell de taronja
  • Pipes de carbassa
  • Fideus de xocolata

ET RECOMANEM

La "panela" és sucre de canya sense refinar, conserva totes les vitamines i minerals presents en la canya de sucre. Per això és considerat com el sucre més pur i natural.