#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / estiu / dolç /

PERES AL VI

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 pera

 0.25 llimona

 125 ml de vi negre criança

 12 g de mel

 17 g de sucre

 3 grans de pebre blanc

 8 grans de coriandre

 1 pessic de nou moscada

 

 


COM HO FEM?

 

Pelem la pell de la llimona. Pelem les peres i les posem en un cassó amb el vi, la mel, el sucre, la pell i el suc de llimona, el pebre blanc, el coriandre i la nou moscada. Fem que trenqui el bull i després afluixem el foc. Ho deixem coure a foc suau durant 30 minuts. Retirem les peres, colem el suc de la cocció i el reduïm a foc mitjà fins que obtinguem un almívar.

 

ET RECOMANEM

Ho podem servir amb gelat de vainilla.