Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Pizza amb massa d’espelta

Pizza amb massa d’espelta

Una recepta de:

@pianoveu

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

50 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Per fer la massa, barregem tots els ingredients fins a aconseguir una massa que no se'ns enganxi a la mà i li donem la forma de la safata que anirà al forn. Damunt la massa afegim el tomàquet ratllat i la mozzarella ratllada. Posem la pizza al forn durant uns 25 minuts a 180°C.

NECESSITAREM:

  • Per a la massa
  • 250 g de farina d'espelta
  • 60 ml d'oli
  • 125 ml de cervesa
  • Sal
  • Per al farcit
  • Mozzarella ratllada
  • Tomàquets madurs

ET RECOMANEM

La pizza és ideal per posar-hi qualsevol aliment que ens hagi sobrat. L'espelta és una varietat de blat, la més antiga del món. A més, és més fàcil de digerir i aporta més nutrients que la farina de blat tradicional.