Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

POMA FLAMEJADA

POMA FLAMEJADA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

10 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Pelem la poma i la tallem a daus. Escalfem la mantega en una paella fins que comenci a tornar-se marró, hi afegim la poma i la saltem uns minuts i hi afegim l’alcohol. Quan s’hagi evaporat, hi afegim el suc, les panses, el sucre i la canyella. Ho deixem coure fins que s’espesseixi.

NECESSITAREM:

  • 1 poma
  • 0'75 cullerada de mantega
  • 3 cullerades de rom o conyac
  • 4 cullerades de suc de taronja
  • 0'5 cullerada de panses
  • 1 cullerada de sucre morè
  • 1 pessic de canyella en pols

ET RECOMANEM

Ho servim amb una bola de gelat de nata, vainilla o iogurt, o amb una mica de iogurt grec.