Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

40 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem l’albergínia longitudinalment per la meitat, fem talls a la polpa, la pintem amb oli d’oliva i la cuinem al forn a 200 °C fins que estigui tendra (uns 25-30 minuts). Netegem els xampinyons, els tallem a quarts i els daurem en oli d’oliva molt calent. Els condimentem amb sal i els reservem. Piquem la ceba i la cuinem a la mateixa paella dels xampinyons, amb un raig d’oli d’oliva fins a caramel·litzar-la. Barregem els xampinyons amb la ceba i l’albergínia, rectifiquem la saó amb sal i pebre, i ho triturem al Turmix.

NECESSITAREM:

  • 150 g d'albergínia
  • Oli d'oliva
  • 75 g de xampinyons
  • Sal
  • Pebre
  • 150 g de ceba

ET RECOMANEM

Ho podem combinar amb filet de porc a la planxa i SALSA CRIOLLA. Quan fem els xampinyons, és important que tots els trossos estiguin en contacte amb la paella i que l’oli estigui molt calent, per aconseguir que quedin rossos i no deixin anar l’aigua.