#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

crema / acompanyament / anual /

PURÉ DE PASTANAGA AMB COCO I CURRI

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 ml de llet de coco

 100 g de pastanaga

 0.5 cullerada de mantega

 Sal

 0.5 culleradeta de curri

 

 


COM HO FEM?

 

Pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes fines. Posem la pastanaga amb la llet de coco en una cassola i la cuinem a foc mitjà fins que la pastanaga estigui tendra i la llet de coco s’hagi evaporat gairebé del tot. Triturem els ingredients al Turmix i els condimentem amb sal i curri.

 

ET RECOMANEM

Es pot menjar sol o com a guarnició d’un peix, pollastre o porc a la planxa. Combina molt bé amb un chutney. Si rentem la pastanaga abans de pelar-la, podem guardar les peles en una bossa al congelador i anem posant-hi peles d’altres verdures (nap, xirivia, fulles de porro, fulles d’api) per fer un brou, quan tinguem la bossa plena.