Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"QUESADILLAS" DE VERDURES

"QUESADILLAS" DE VERDURES

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem les verdures a la juliana (a tires fines) i les enrossim a foc fort amb oli d’oliva. Les assaonem i les reservem. Ratllem el formatge. Posem les verdures a sobre de la "tortilla" cobrint-ne la meitat, hi afegim el formatge ratllat al damunt i tanquem la "quesadilla". La daurem per tots dos costats en una paella amb una mica d’oli a foc mitjà.

NECESSITAREM:

  • 0'5 ceba
  • 0'25 pebrot vermell
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 50 g de formatge
  • 1 "tortilla" de blat

ET RECOMANEM

Podem acompanyar la "quesadilla" amb una amanida de tomàquet, alvocat i coriandre amb oli d’oliva, sal i llimona.